ARTÍCULO (REVISTA JCR): Cabrera-Chávez, F., Rodríguez-Bellegarrigue, C. I., Figueroa-Salcido, O. G., Lopez-Gallardo, J. A., Arámburo-Gálvez, J. G., Vergara-Jiménez, M. D. J., Castro-Acosta M. L., ... & Ontiveros, N. (2018). Food allergy prevalence in Salvadoran schoolchildren estimated by parent-report. International journal of environmental research and public health, 15(11), 2446. |
ARTÍCULO (REVISTA JCR): Arámburo-Galvez, J. G., Sotelo-Cruz, N., Flores-Mendoza, L. K., Gracia-Valenzuela, M. H., Chiquete-Elizalde, F. I. R., Espinoza-Alderete, J. G., ... & Cabrera-Chávez, F. (2018). Assessment of the sensitizing potential of proteins in Balb/c mice: Comparison of three protocols of intraperitoneal sensitization. Nutrients, 10(7), 903. |
ARTÍCULO (REVISTA JCR): Araya, M., Bascuñán, K. A., Alarcón-Sajarópulos, D., Cabrera-Chávez, F., Oyarzún, A., Fernández, A., & Ontiveros, N. (2020). Living with Gluten and Other Food Intolerances: Self-Reported Diagnoses and Management. Nutrients,12(6), 1892. |
ARTÍCULO DE DIVULGACIÓN: Amaral-Peña DAI, Ontiveros N, Cárdenas-Torres FI, Milán-Noris EM, Beltrán-Cárdenas CE, Cabrera-Chávez F. 2020. Costos Asociados al Seguimiento de una Dieta Libre de Gluten. Revista REDCIEN aceptado para publicación. |
ARTÍCULO DE DIVULGACIÓN: López-Cardoso F, Cabrera-Chávez F., Gutiérrez Arzapalo P. Y., Cárdenas-Torres F.I. 2020. Técnicas culinarias empleadas para incrementar el consumo de verduras. Revista REDCIEN, aceptado para publicación. |